2018. november 7., szerda

Kellemes Őszi Idő Book Tag

Sziasztok!  :)
Már bőven benne vagyunk az őszben, szóval gondoltam egy ilyen témájú kihívásnak is itt van már az ideje. Igen, az sem mellékes tényező, hogy ez a kedvenc évszakom többek között a sok tea, nagy pulcsi, színes falevél, puha takaró miatt. De hát ki ne szeretné ezeket? Igaz ami igaz, a hőmérséklet lehetne jobb is, de valamit valamiért. :)

A kihívásra egyébként Schildkröte megmondja blogján találtam rá, mindenképpen nézzetek be hozzá, szuper írásai vannak! :)

1. Kényelmes pulóver 

~Végre elég hideg van a meleg ruhák viseléséhez. Melyik könyv képes felmelegíteni?~


Anne L. Green: Törékeny vonzerő c. regénye. Nagyon sok ilyen könyvet olvastam, amire azt lehet mondani, hogy felmelegített, de valamiért ez volt a legelső, ami beugrott. Körbenéztem még egyszer gyorsan a polcaimon és azt kell hogy mondjam, nem tévedett az első megérzésem. Tényleg egy csodálatos és szívmelengető regény, ami bár komoly témát dolgoz fel tele van küzdelemmel egymásért és a szerelemért és persze romantikával. ^^

2. Őszi viharok 
~A szél süvít, és az eső esik. Mi a kedvenc könyved vagy műfajod az esős napokra?~

Még ha a szél nem süvítene... Nagyon nem szeretem a szelet, az esőt ellenben egyszerűen imádom. Az eső előtti és utánii hangulatot, valamint sétálni az esőben. Ahww. Na de vissza a kérdésre: kedvenc könyvem nincs, a kedvenc műfajaim pedig minden nap a kedvenceim, nem csak az esős őszi napokon. Ezek pedig a fantasy, romantikus és a sci-fi. 

3.Hűvös levegő 
~Ki a legmenőbb szereplő, akivel helyet cserélnél?~

Jajj. Ez egy naggyon nagyon nehéz kérdés. Inkább női szereplőt választanék értelem szerűen, viszont nem tudom, ki lenne az. Lehet kettőt is? Mert akkor Annabeth-et mondanám a Percy Jackson sorozatból és Feyre-t a Tüskék és Rózsák udvarából.  Percy és Rhys *-* Ők azok, akikkel bármikor, kérdés nélkül helyet cserélnék. 

4. Forró almabor 
~Melyik alulértékelt könyvből szeretnéd, hogy a következő szenzáció legyen?~

Nem is kérdés: Tomcsik Nóra: A változások kora c. egész sorozatát. Nemrég jött ki a harmadik része és már alig várom, hogy olvassam! ^^ Fantasztikus sorozat tele izgalmakkal és az első világháborúval. Persze a romantika és egyéb finomságok sem maradhat ki belőle. Remélem idpvel egyre több emberhez el jut majd, mert ezt mindenkinek ismerni kell!
Bár határozatlan ideig még a polcon csücsül, mert van még 6 könyv, amit idén mindenképpen el fogok olvasni, de persze ennél többet is, így nagyjából karácsony tájékán már olvasom is, ha minden jól megy. 


5. Kabát, sál és kesztyű 
~Az idő hidegre fordul és ideje felöltözni. Melyik a legzavaróbb borító, amit inkább elrejtenél a nyilvánosság elől?~

Nekiállhatnék az interneten szörfölve gázabbnál gázabb borítókat keresni, amiket nme is tudom, hogy engedélyeztek, de inkább a saját polcomról választok. Nagyrészt szeretem a regényeim borítóit, mindegyiket különlegesnek és gyönyörűnek tartom, bár van egy, amire azt mondom, hogy nem feltétlenül így kellett volna megoldani. Ez pedig nem más, mint Beth Reekles: Kissing Booth-Csókot vegyenek c. története. Túl közel vannak. Túlságosan is...

6. Sütőtök 
~Melyik a kedvenc őszi ételed vagy italod?~

A mézes sütőtök és mindenféle-fajta tea. Kivéve a gyümölcsteákat, mert azokat a sima citromos kivételével egyszerűen nem tudom meginni. Persze sok más minden is van és télen is ugyanúgy teázok, de nekem ezektől igazán ősz az ősz. :)



A kihívást bárki szabadon viheti, aki csak szeretné! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...