2018. december 6., csütörtök

Könyves Süti Book Tag

Sziasztok! :)
Először is Boldog Mikulást kívánok mindenkinek! ^^ Tudom, a book tag témája nem igazán passzol ide, de mivel nem találtam ilyesmit, gondoltam egy édességes is megteszi. :) A novemberi összegző is nemsokára érkezik, talán pénteken már itt is lesz, viszont úgy gondoltam, hogy a mai naphoz ez a fajta bejegyzés nem igazán passzolna. Így hát fogadjátok szeretettel a Könyves Süti Book Tag-et! :)
A bejegyzésre egyébként az In medias res blogon találtam rá. Mindenképpen nézzetek be, ha időtök engedi, remek bejegyzései vannak! :)
1. LISZT ~Egy könyv ami nehézkesen indult, de a végére izgalmassá vált.

Azt hiszem, Sarah J. Mass: Tüskék és rózsák udvara c. könyvét sorolnám ide. Kellett egy fél könyv, míg beindultak az események, de utána nem volt megállás. Amilyen lassan indult a felvezetés úgy pörögtek fel a dolgok a végére és jöttek az idegtépő, nagyobbnál nagyobb csavarok. 


2. MARGARIN ~ Egy könyv, aminek nagyon jó a fülszövege.

Colleen Hoover: Too Late- Túl késő c. regénye. Épp a mai nap érkezett meg és már alig várom, hogy olvashassam. Szívem szerint már most nekiállnék és ki sem kelnék az ágyból amíg el nem olvastam, de még várnia kell egy kicsit. :) Egyébként a borítóján kívül a fülszövege volt az, ami igazán megragadott benne. Már most érzem, hogy bőgni fogok rajta.

3. TOJÁS ~ Egy könyv, amiről azt hitted, hogy nem fog tetszeni, de végül mégis.

Ruth Hogan: Az elveszett tárgyak őrzője. Eredetileg meg sem akartam venni, de a borítója és a nagy felhajtás körülötte engem is beszippantott. Nem gondoltam, hogy egyáltalán nem fog tetszeni de azt hittem, hogy sokkal rosszabb lesz. Szerencsére pozitívan csalódtam és már az elején megkedveltem a történetet. 

4. Egy ÉDES könyv.

Miranda Kennelally: Kivédhetetlen szerelem c. regénye. Viszonylag régen olvastam már de azt tudom, hogy egyszerűen imádtam és iszonyatosan édes volt. A Cinder és Ella után természetesen- azt hiszem, ez a kedvenc LOL-os könyvem.

5.  MÁZ ~ Egy könyv, amiben minden benne van, ami szerinted egy jó könyvhöz kell.

Neal Stephenson – Nicole Galland: A D.O.D.O. felemelkedése és bukása. Minden meg van benne, ami szerintem egy könyvbe kell. Van benne egy remek felvezetés, egy szuperizgalmas cselekmény, tudományos-fantasztikus elemek és egy kis romantika is. Az idei évem egyik legjobb olvasmánya volt, teljesen lenyűgözött. 

6. PORCUKOR ~ Egy könyv, ami fel tud dobni ha szomorú vagy.

Igazából ide Leiner Laura bármelyik könyvét leírhatnám. Mind a Szent Johanna Gimi sorozatán, a Bábelen, a Bexi sorozaton és Az ég veled trilógián rengeteget lehet nevetni. Mindig felvidított ha rossz napom volt, sokszor hangosan is felnevettem, ezt pedig nem túl sok könyv képes elérni nálam. 


7. CSERESZNYE A TORTA TETEJÉRE ~ A kedvenc könyved ebben az évben.

Sarah J. Mass: Köd és harag udvara. Nálam ez a sorozat tarolt. Most ősszel olvastam, és teljesen letaglózott. Rég volt már, hogy egy világ ennyire magával ragadott volna és ilyen szinten rajongtam volna érte miután elolvastam. Majd megőrülök, hogy olvashassam a harmadik részét.Ilyen szempontból mondjuk jobb, hogy nem tavasszal olvastam mert azt a várakozást végképp nem bírtam volna ki. 





A kihívást bárki szabadon viheti, aki csak szeretné! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    Imádok book tageket olvasgatni, főleg, amikor meglátom, hogy valaki egy Sarah J. Maas könyvről ír ^^
    Nagyon függője vagyok a könyveinek :)
    Igazából meglepődtem, hogy milyen sok könyvet ismerek a listából mert általában pont nem azokról a könyvekről írnak amiket olvastam.
    Még csak most sodort ide a szél a blogra, de nagyon tetszik ahogy írsz *.*
    Csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy Sarah J. Mass rajongó! *-* Az üvegtrón sorozatát is olvastad?
      Igen, velem is sokszor megesik, hogy a book tagekben megjelölt könyvek egy részét vagy semelyiket nem ismerem, de örülök, hogy sok ismerős regényt találtál és hogy jól érzed magad a blogomon. ^^

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...