2020. szeptember 19., szombat

BubbleBook Box ~ 2020 szeptemberi Dark csomag

Sziasztok! :)


Ma ismét egy unboxing bejegyzéssel érkeztem, ahol megmutatom a BubbleBook szeptemberi dark csomagjának tartalmát rövidke véleményemmel fűszerezve. Ha valaki még esetleg nem hallott volna róluk, az első ilyen bejegyzésemben írtam róluk amit ITT tudtok elolvasni. :)

Utoljára a 2019 októberi Light Bubble csomagot reneltem meg, amiről bejegyzést ugyan nem készítettem, de nagyon meg voltam vele elégedve. Volt benne egy szuper könyvjelző, illatviasz és szemmaszk a könyvön és a szokásos írói jegyzeteken kívül. (ITT meg tudjátok nézni a csomag tartalmát az oldalon. ) Azóta viszont nem is igazán volt csomagjuk, csak MegaBubble, amiről viszont lemaradtam. :/ 
De most amint megláttam, lecsaptam a lehetőségre és megrendeltem a Dark dobozt. Hogy miért pont ezt? Mert a Lightra volt tippem, melyik könyv lehet benne, azt pedig nem igazán szerettem volna elolvasni. A Darkban viszont egy thriller volt meghirdetve, amiben már régóta akartam olvasni, de nem tudtam, mit kéne ami tetszene is. Szóval ez egy elég jó lehetőségnek tűnt, így meg is rendeltem szinte azonnal. ^^


!!!FIGYELEM!!! A BEJEGYZÉS TOVÁBBI RÉSZE SPOILERT TARTALMAZ, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASANDÓ!!!A szeptemberi dark doboz témája: Hazugságok hálójában


A dobozt most nagy fehér borítékban küldték, viszont mikor átvettem és vittem hazafele már lehetett érezni, hogy nem teljesen ép. Valósznűleg szállítás közben sérült meg, ami engem nagyon elszomorított, hiszen mindig kirakom a polcomra őket. Szerencsére "csak" a hátsó része van nagyon megnyomódva, előről alig látszik rajta. Ami viszont nagyon nagy plusz pont, hogy végre megint a barna, bubble book címkével ellátott dobozt küldték, nem pedig azt a csúnya fekete fehéret. 

Amikor kinyitottam a dobozt, ez a látvány fogadott:


Az első amit kihalásztam az ÍRÓI LEVÉL volt. Most viszont ezt egyből el is olvastam, nem tartogattam a bontogatás végéig. A könyv címe rajta volt ugyan, de mivel nem ismertem a könyvet, nem mondott túl sokat.

                                     

Ezután ami a kezembe akadt a könyvhöz tartozó KÖNYVJELZŐ volt, aminek a hátoldalán ráadásul a szerző aláírása található. Nagyon szép kis letisztult, tökéletesen illik a könyvbe. 

                                   
Majd egy ILLATGYERTYA következett, ami ráadásul Világok lángja termék! *-* A könyv címét viseli és isteni illata van, tökéletesen visszadja az ősz és a thrillerek hangulatát. Felülről ugyan nem a legszebb, de körbe oldalról valami csodálatosan szép! ^^


A következő nem volt más, mint a KÖNYVSZÜTYŐ. Már első ránézésre is megfogott ezzel a képregényes stílussal, de aztán mikor hozzámértem a többi könyvtasimhoz és észrevettem, hogy nagyobb, ráadásul annyira, hogy a Caraval is belefér, lejtettem egy kis boldogságtáncot. Alig várom már, hogy élesben is használjam majd. Remélem ezentúl is ilyen méretben tervezik majd gyártani őket. :)

És ezután már a könyv jött, ami nem más volt, mint CHANDLER BAKER: NE ADD TOVÁBB! c. regénye volt. Ez volt az első találkozásom vele, de azonnal beleszerettem a borítójába és a fülszövegébe. Ráadásul a Hatalmas kis hazugságokat is ezer éve el akarom olvasni, szóval ha ez tetszik majd, fixen megveszem azt is. ^^ Még nincs róla túl sok vélemény, de én pozitívan állok hozzá és remélem tényleg annyira fog tetszeni, mint gondolom. :)


És persze az ÖSSZEGZŐ LAPOCSKA sem maradhat ki, amit szokás szerint csak a végén olvastam el :)

Valamint az elengedhetetlen CSOPORTKÉP. Az instagram oldalamra is kikerültek már a képek, csekkoljátok le ott is, ha gondoljátok. :)

Összességében nekem nagyon tetszett ez a csomag. Ugyan nem volt benne túl sok apróság, de könyvszütyő viszont igen, ráadásul nem is akármilyen. A Light csomag tartalmára is nagyon kíváncsi vagyok, de már most biztos vagyok benne, hogy jól döntöttem ezzel a Darkkal. :) Kedvenc elemet nem igen tudok mondani, hiszen mindegyiket egyformán imádom ami a csomagba került. Sőt, még az is előfordulhat, hogy meggyújtom a gyertyát. :D

A kitöltő anyag most is hungarocell volt ami persze praktikus és remek védelmet biztosít, de még minig hiányzik egy kicsit a kreppapír szerű cucc ami régen volt. :) Negatívumként nem tudom, mit hozhatnék fel. 
A következő hónapban nem lesz Light és Dark doboz ha jól tudom, hanem egy Írói doboz lesz, méghozzá Benyák Zoltán új könyvével a középpontban. Én egyelőre még vacillálok, hogy megrendeljem-e, de úgy érzem, a kosaramban fog landolni záros határidőn belül. :D


Nektek mi tetszett benne a legjobban? Mit hiányoltatok belőle? Min javítanátok? Aki rendelt az írja le kommentben a tapasztalatait, ha van kedve. Kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszett. :)

A képek kint lesznek az instagram oldalamon is:

Ha van kedvetek, nézzetek be a BubbleBook
oldalaira is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...