Rólam

Sziasztok! :)


Hanna vagyok, 17 éves, gimnazista lány egy kis városból, tele nagy álmokkal és a könyvek szeretetével.


2016. 11. 20.-án azért hoztam létre ezt a blogot, mert úgy gondoltam, szeretném másokkal is megosztani a könyvekkel kapcsolatos élményeimet, de persze ez nem jelenti azt hogy semmi másról nem írok. 

Próbálkozom majd a lehető leginkább spoiler mentesre írni a véleményemet de nem ígérek semmit. :)


Már régóta piszkálta a fantáziámat a ötlet, hogy csináljak egy blogot. Tavasszal majdnem meg is történt de aztán úgy döntöttem, inkább még ne. Akkor még nem volt konkrét ötletem, hogy miről és hogyan írjak, bár már akkor is intenzíven olvastam.2012 volt az az év, amikor is megszerettette velem az olvasást Leiner Laura a Szent Johanna Gimi c. könyvsorozatával. Sokaktól hallottam hogy nekik is ez a mű volt a fordulópont.

Már kiskoromban is imádtam olvasni és írni. A meséket fejből tudtam és néha én magam is írtam.  Egy időben rajzolni is nagyon szerettem, de mára inkább a háttérbe szorul az olvasás és írás miatt.


2013 decemberében regisztráltam a moly.hu-ra, így hivatalosan ettől kezdve voltam könyvmoly. Eddig Ranahn néven voltam jelen, de már _Ellamara_ lettem ott is.A Szent Johanna Gimi után a második fordulópont Rick Riordan: Percy Jackson sorozata volt. Előtte csak naplóregényeket olvastam kevésbé intenzíven, de azután szélesedett a látóköröm és sokkal több félét ismertem és szerettem meg. Olyan nagy hatással volt rám a sorozat, hogy a fantasy lett a kedvenc és leginkább olvasottabb műfajom. Ezt az is mutatja, hogy egy-két könyvem kivételével az összesben található fantasztikus elem.


Kellemes olvasást a blogon! :)


Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot,  írj bátran a 
rothhannuci2000@gmail.com
                                                            e-mail címre! 

De az Instagramon és molyon is megtalálhatsz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése