2019. május 28., kedd

BubbleBook Box ~ 2019 májusi light csomag

Sziasztok! :)

Ma ismét egy unboxing bejegyzéssel érkeztem, ahol megmutatom a BubbleBook májusi light csomagjának tartalmát rövidke véleményemmel fűszerezve. Ha valaki még esetleg nem hallott volna róluk, az első ilyen bejegyzésemben írtam róluk amit ITT tudtok elolvasni. :)


Legutóbb az áprilisi dobozt rendeltem meg, de annyira megtetszettek a májusi témák, hogy nem bírtam ki. Sokáig gondolkodtam, melyik csomagot válasszam, de végül ennél kötöttem ki. Viszont most előre tudtam a könyvet. Igazából tegnap, mikor láttam, hogy többek megkapták már, valamiért elkezdtem agyalni és hirtelen beugrott egy könyv, amit már nagyon sokszor láttam Instán és a borítója alapján el tudtam volna képzelni, viszont nem tudtam, mikor jelent meg ezért inkább annyiban hagytam a dolgot. (Igen, jó tipp volt.)
Aztán kíváncsi voltam a dark csomag tartalmára, ami megjegyzem szintén fantasztikus lett és eleinte kicsit sajnáltam, hogy nem azt rendeltem, de mikor ma megkaptam a saját dobozom tudtam, hogy jól döntöttem. Szóval nagyon óvatos voltam, csak a darkot néztem meg és azt is csak storykban, bár tudom, hogy mindenki kirakja elé a spoiler veszély jelzést. Erre belépek és mi történik? Sima feedkép ként elsőnek bedobja a két csomag tartalmát kibontva minden figyelmeztetés nélkül. Miért? Amikor mindenki tudja, hogy a csomagok felét még nem kézbesítették és mindenki képes volt kirakni elé a jelzést...akkor ő miért nem? Őszintén szólva fogalmam sincs, hoyg ki volt mert azonnal kiléptem, de ez akkor is dühítő.
Na de térjünk rá a vidám dolgokra és nézzük meg, mit rejtett ez a csomagocska. :)



!!!FIGYELEM!!! A BEJEGYZÉS TOVÁBBI RÉSZE SPOILERT TARTALMAZ, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE OLVASANDÓ!!!



A májusi light doboz témája: Dzsinnek és szellemek


****

Fontos megemlíteni, hogy ez már az olcsóbb csomag, amiben ezzel párhuzamosan kicsit kevesebb dolog is található. Ezért van csak annyi tárgy, amennyi. :)

****


A dobozt most is műanyag csomagolásban küldték. Ezúttal sem lett szerencsére semmi baja szállítás közben, viszont a csomagolásával még mindig nem tudtam teljesen megbékélni. Mikor kibontottam a dobozt, a Témakártya fogadott:


Ezután az első dolog amit kihalásztam egy Fém notesz volt. Nagyon szép és tökéletesen passzol a témához, viszont nem igazán tudok vele mit kezdeni. :D Ez volt azt hiszem a harmadik alkalom, amikor noteszt kaptam a csomagba de még mindegyik ott áll a fiókba. Mindig elhatározom, hogy használni fogok noteszt, de sosem jön össze.  Marad ajándéknak. :)


A következő elem egy Kupon volt, ami egy elemet helyettesített. Erre majd az összefogalaásnál visszatérek később, de szerintem egy nagyon szép gesztus volt tőlük.


Majd a Könyvjelző akadt a kezembe. Ismét csodaszép és minőségi darabot kaptunk, viszont valószínűleg sajnos nem fogom használni, mert a könyvben van egy könyvjelző, de a gyűjteményembe bekerül természetesen.


Ezután egy kis Térkép jött, ami a könyvhöz kapcsolódik és egy kis érdekesség is van róla a hátulján.


Az Írói levél következett, aminek köszönhetően betekintést nyerettünk a regény keletkezési körülményeibe és miértjeibe.


A Könyvszütyő ismét fantasztikus és bélelt, ami jó nagy plusz pont. Természetesen a régebbieket is szeretem, de mostanában már csak az áprilisi dobozban kapottat használom és imádom.


És végül a legeslegkedvencebb elemem a dobozból, ami nem más, mint maga a könyv: S. A. Chakraborty: Bronzváros c. regénye. Számomra nem sorsdöntő, de azért elég fontos a borító, de nagyon ritkán fordul elő, hogy meglátom egy regény külsejét és azt mondom, hogy csodálatos és nem akarom letenni, csak bámulni és simogatni. Most viszont ez történt, ráadásul a fülszövegbe is elsőre beleszerettem. Tudom, nem jó dolog, viszont most már elég magasak az elvárásaim vele szemben. *--*


És persze az Összegző lapocska másik fele, amit csak azután olvastam el, miután a végére értem a dolgoknak.


És egy csoportkép, amit a bejegyzés kedvéért "dobtam össze", instagramon szokás szerint másik lesz majd kint. :)



Összességében szerintem ismét egy fantasztikus csomagot kaptunk, ráadásul a könyvvel már egy jó ideje szemeztem. A regényen kívül a könyvszütyű a kedvencem, viszont sajnos a noteszt nem igazán tudom mire használni. A dark doboz is szuper lett, bevallom kicsit bíztam abban, hogy a lightban is olyan szép nyaklánc lesz, de végül is a könyv mindent vitt.

Negatívum? Talán az, hogy a szütyőbe nem fér bele a könyv. Nagyon féltem így is a védőborítót, jó lett volna, ha ez mondjuk egy nagyobb könyvekre való lett volna. A jegyzetfüzet pedig valóban hasznos dolog, de szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki nem használ egyszerre ötöt és így nem tud mit kezdeni velük. Ezenkívül minden tökéletes volt (bár még mindig hiányzik a kereppapír). :)

Ugyebár a kupon azért került bele, mert egy elem hiányzott. Emiatt csúszott a csomag is egy hetet. Az elem önhibájukon kívül nem kerülhetett a dobozba, hiszen hozzájuk sem tudott elérni. Szállítás közben összetört az összes, és mivel már nem volt idő újat küldeni, így tudtak csak kárpótolni minket. Az eseményekről pedig minden felületen és még e-mailban is tájékoztattak, ami nagyon szép volt tőlük. Hagyhattak volna minket tájékoztatás nélkül és az elemet sem lettek volna kötelesek helyettesíteni, de mégis megtették, ezzel tovább erősítve a beléjük fektetett bizalmat.
A júniusi csomagok témája nem igazán fogott meg, de a júliusit vagy augusztusit mindenképpen beszerzem majd. :)

Nektek mi tetszett benne a legjobban? Mit hiányoltatok belőle? Min javítanátok? Aki rendelt az írja le kommentben a tapasztalatait, ha van kedve. Kíváncsi vagyok, nektek hogy tetszett. :)

A képek kint lesznek az instagram oldalamon is:

Ha van kedvetek, nézzetek be a BubbleBook
oldalaira is. :)

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...